Во секојдневното прелистување на содржините на социјалните мрежи, сигурно сте наишле на неговите стихови објавени од профилот @atticuspoetry. На Инстаграм има ...
| | веќе видена

ПОДЕМ ги повика сите оние кои се незадоволни од актуелната власта, дали на централно или на локално ниво, да се приклучат на нивната партија која е дел од ...
сите 2 | | | веќе видена