Претседателот на Комисијата за енергетска регулација Марко Бислимовски ја поддржува идејата Македонија да се вклучи во изградбата на нуклеарната централа ...
сите 8 | | | веќе видена

Нема повеќе европски пари за финансирање енергетски проекти базирани на фосилни горива, а особено не на јаглен, најави претседателот на Енергетската заедница ...
сите 3 | | | веќе видена

По објавените ревизорски извештаи за финансиското работење на општините Боговиње, Македонски Брод, Ѓорче Петров, Неготино, Кисела Вода како и извештаите за ...
сите 2 | | | веќе видена

Ги видовме на терен ефектите од Проектот на УСАИД за развој на деловни екосистеми Со цел зголемување на продуктивноста, приходите и вработувањата во ...
| | веќе видена

Постојните проблеми поврзани со цените во ланецот на достава на прехрамбените производи станува се поосознаено на меѓународно ниво. Од една страна откупните ...
| | веќе видена