Денеска сме во посета на Општина Прилеп заедно со градоначалникот Јовчевски и кандидатите за пратеници да го најавиме големиот народен митинг кој се случува во ...
сите 27 | | | веќе видена

Градежниците повторно ги насочија своите сили и фокус на скопската општина Карпош, каде во следниот период треба да никнат најмногу нови станбени објекти, ако ...
| | веќе видена

Деновиве сè почесто ги слушам како ја шират тезата дека ако јас бидам избрана за претседателка, а Мицковски за премиер, оваа држава ќе биде изолирана. Но, тие ...
| | веќе видена

Кампањата за претседателските избори влегува во шестиот ден. Кандидатите за претседател и денеска имаат закажани митинзи и средби со граѓани на кои ќе ги ...
сите 2 | | | веќе видена

Вчера изгаснати беа пожарите во скопската Општина Центар (гореше Универзална сала), на улицата „Лазар Личеновски“ во Скопје, Општина Петровец, во село Брест ...
| | веќе видена

Амбасадите на Холандија, Албанија, Унгарија, Државната изборна комисија на Црна Гора и Централната на Косово, се дел од досега акредитираните странски ...
сите 2 | | | веќе видена

Во текот на јануари годинава, изведувачот работел претежно на експропријација, геодетска мрежа, топографски премер, геотехнички испитувања, спецификации и ...
сите 13 | | | веќе видена

Одлична дивиденда ќе добијат акционерите на РЖ Техничка контрола. Компанијата која се занимава со физичко-хемиски и металуршки испитувања од областа на ...
сите 4 | | | веќе видена

До Националната агенција за образовани програми и мобилност стигнало официјалното известување, односно дебит нотата, дека во рок од 30 до 45 дена државата ...
сите 13 | | | веќе видена

„Ние ќе спречиме миграција ако им дадеме на луѓето работа и можност да се едуцираат. Тоа е она што ги држи луѓето да одат напред и да имаат работа и да ...
| | веќе видена

По повод претседателската кампања „Македонија повторно горда“ денеска ќе бидат дадени следните изјави за медиуми: -Владо Мисајловски во 12:00 часот кај ...
| | веќе видена

next