Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во соработка со Општина Битола денес дистрибуира информативни постери,плакати со хигиено-технички упатства и упатства за ...
сите 2 | | | веќе видена

Поранешниот македонски премиер Никола Груевски потсетува на кампањата „Купувајте домашни производи“, покрената кога тој беше министер за трговија во 1999 ...
| | веќе видена

Во ноември, млади битолчани направија анкети со локалните жители за секојдневните проблеми со кои се соочуваат тие, како загадувањето, јавниот превоз и ...
| | веќе видена