Денес, на 17-от Европски Транспортен Конгрес кој се одржува во Братислава, Словачка, д-р Јасмина Буневска Талевска, Професор на Технички факултет Битола и ...
| | веќе видена

Битола деновиве прослави еден век од научниот пристап во археолошките истражувања на свој терен, но за жал, првите откриени предмети од тоа време ги нема во ...
| | веќе видена