Добровечер, Ваша екселенцијо Данчо Марковски, амбасадор на Република Македонија во Република Албанија Почитуван господин Андреј Глушенко, трет секретар во ...
сите 2 | | | веќе видена

Принципот на инфраструктурна концентрација на оружените сили според процедурите на НАТО е основа касарната во Тетово и понатаму да се користи од Армијата на ...
| | веќе видена