Факт е дека Владата не успеа да ги реализира своите ветувања за Битола. Наместо напредок и развој, испорачаа лаги, корупција и очај. Предизборните ветувања ги ...
сите 3 | | | веќе видена

Деновиве тимот на болницата за гинекологија и акушерство „Плодност“ Битола по лапароскопски пат изврши отстранување на матката со јајниците и лимфните жлезди ...
| | веќе видена

Геологијата да не биде само машка професија, туку и женска! Ова беше мисијата на четирите деветтоодделенки од Основното училиште „Даме Груев“ од Битола, ...
| | веќе видена

Битолската подружница на „Македонија пат“ навремено и ефикасно одговори на првите пообилни врнежи од снег. 37-те камиони за чистење веднаш беа упатени на ...
сите 2 | | | веќе видена