Пуст Широк сокак во Битола, оса да помине ќе ја чуеш. Ама тука е Паљото да потсети дека тоа некогаш беше една од најшармантните градски џунгли во Македонија. ...
| | веќе видена

И покрај тоа што сме затворени во своите домови, децата заслужуваат весел Ден на шегата. Затоа, „СЛОБОДЕН ПЕЧАТ“ ве повикува на заедничка акција. Ослободете ја ...
| | веќе видена