Битолските „Боеми“ прославуваат 30 години од формирањето на групата. Денеска на прес конференција со нивните соработници, пријатели и медиумите потсетија на ...
| | веќе видена

Психолошкиот трилер „Враќањето на Хана“ на германската режисерка режисер Естер Бијалас се прикажува на репертоарот на киното „Милениум“ со почеток во терминот ...
| | веќе видена