Здружението за развој на урбана култура и актуелизација на простор, МЕЛЕЕМ Скопје, од 28 февруари до 1 март организира работилница насловена: „Мали просторни ...
сите 2 | | | веќе видена

Во Младинскиот културен центар викендов се одржа концертна промоција на новиот албум од Hardfaced под наслов „Бессона дремка на брегот на младоста”. Во склоп ...
сите 3 | | | веќе видена

Инстант лозот Мини Макси донесе Среќа Плус на млад брачен од Битола. Лилјана и Илија Ванчовски ќе се возат во својот автомобил MINI ONЕ благодарение на СРЕЌА ...
сите 7 | | | веќе видена

Процесот на лустрација (и законот за неа) е во основа една антиуставна и антихумана „блуеница“ која имаше отворени, но и скриени апокалиптички амбиции и цели. ...
| | веќе видена

Специјализираната болница за геријатриска и палијативна медицина „13 Ноември“ во Скопје, за првпат ќе вработи фармацевт кој ќе им помага на пациентите на кои, ...
| | веќе видена