Поради положбата на Балканскиот Полуостров, во умерениот топлински појас и на растојание од околу 80-150 km од Егејско и Јадранско Море, Република Македонија ...
| | прочитана: 292 | веќе видена

Верверичка низ дрвјата на улицата Партизанска во Битола. Ја направи нашиот снимател Петар Димов денеска околу пладне.
| | веќе видена

Брачна игра

Според Едвард Олби Режисер: Тони Михајловски Улоги: Џилијан - Весна Петрушевска Џек - Игор Џамбазов „БРАЧНА ИГРА“ МИРИСА НА НЕШТО ЕПТЕН ЛИЧНО Брачна ...

Госпоѓа министерка

Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: НАТАША ПОПЛАВСКА УЛОГИ Весна Петрушевска – Живка Министерка Нино Леви – Вујко Васа Јелена Јованова/Драгана Костадиновска – ...

Оревокршачка - П.И.Чајковски - Балетска претстава за деца

Оревокршачка - П.И.Чајковски (Балетска претстава за деца) 21.01.2017 12.00ч. Билетите по цена од 200 денари се во продажба на Билетарница на МОБ 02/ 3118 451, ...

Оревокршачка - П.И.Чајковски (Балетска претстава за деца)

Оревокршачка - П.И.Чајковски (Балетска претстава за деца) 22.01.2017 12.00ч. Билетите по цена од 200 денари се во продажба на Билетарница на МОБ 02/ 3118 451, ...

Да го поздравиш и да ми го бациш

Режија: Билјана Радиноска Играат: Ненад Митевски Наташа Петровиќ Бојан Кирковски Симона Спировска Дизајн на плакат: Магдалена Дилевска Резервации на: ...
  • МКЦ, Skopje
  • 21:00:00 , 23 Јан, 2017 до 23:59:59 , 23 Јан, 2017
  • Да го поздравиш и да ми го бациш
  • 54 доаѓаат, 192 можеби
  • Театарска претстава
  • Чикаго

    Текст: Фред Еб и Боб Фоси, Композитор: Џон Кандер, Текст на песни: Фред Еб Базирано по драмата Чикаго од Маурин Далас Ваткинс Режисер: Наташа Поплавска ...


    На 17 Јануари